Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil Evleniyor Mu? Mehmet Ali Erbil'den Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil Evleniyor Mu? Mehmet Ali Erbil'den Çarpıcı Açıklamalar Geldi!
Son dönemde adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil ve Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz arasındaki aşk ilişkisi, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İkilinin Survivor nedeniyle yaşadığı uzun ayrılığın ardından evlilik yoluna girecekler!

Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle yeniden kavuşması, ilişkilerine dair spekülasyonları da beraberinde getirdi.

yasmin

Dominik'ten döndükten sonra sevgilisi ile sık sık görüntülenen Yasmin Erbil hakkında, ilişkisinin resmiyet kazanıp kazanmayacağı merak konusu oldu. "Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil evleniyor mu?" sorusu ise Mehmet Ali Erbil'e yöneltilince, ünlü şovmenin verdiği yanıt magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Mehmet Ali Erbil, "Söylemezsem Olmaz" programında yaptığı açıklamada, kızı Yasmin'in özel hayatı hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını belirtti. 'Hiç haberim yok.' şeklindeki ifadesi ile bu iddialara net bir cevap veremese de, Mehmet Ali Erbil'in bu konudaki rahat tavrı ve esprili yaklaşımı dikkat çekti.

yasmin 2

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın ilişkisi, özellikle genç çiftin birbirleriyle geçirdikleri vakit ve mutluluklarıyla ön plana çıkıyor. Ancak evlilik konusu, her iki tarafın da henüz net bir açıklama yapmadığı bir alan olarak kalıyor. Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları, kızının özel hayatına dair spekülasyonları doğrulamaktan ziyade, bu konuda bilgi sahibi olmadığını vurgulamış oldu. Yasmin ve Yiğit'in ilişkisi hakkındaki gelişmeler, magazin takipçilerinin yakın markajında tutulmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.